Vogelspotten

Doordat wij een dynamisch bedrijf zijn, willen wij ook andere verwante diensten aanbieden als het gaat om water, milieu en dierenwelzijn. Hierdoor beschikken wij over een mobiele vogelkijkhut.

Deze kunnen wij op verschillende boten monteren, afhankelijk naar het type water of naar de weersomstandigheid ter plaatse. Wij beschikken over een zomer– en wintertype, waarbij het gaat over grootte en isolerende waardes.

De zomer- kijkhut is zo gemaakt dat deze op een schaarlift geplaatst wordt, die de hut op een kijkhoogte van 3 meter + de hoogte van de boot of aanhangwagen. Dit kan neer komen op een kijkhoogte van 4 á 5 meter. Is dit voor U te weinig, wij zorgen voor een passende oplossing.  Voor meer details kunt u bij ons album kijken, of hier klikken.

Als u denkt dat wij iets voor u iets kunnen betekenen, kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij zijn bereid om voor u een passende oplossing te zoeken, met de daarbij benodigde investeringen om uw project tot een zo goed mogelijk resultaat te brengen.

U kunt hierbij denken aan vogeltellingen vanaf een dijk, water, slikken, bos, enz. Ook bij deze diensten stellen wij als prioriteit het dierenwelzijn op nummer 1.